Pers/PR

Advertentie Bommel
  
Augustus 2019 Een deugdelijk en veilig systeem om je katten in de tuin te houden?

Simpelweg is elke tuinsituatie anders en lijkt geen tuin op een andere tuin. Ook het aantal en de aard van de katten is een belangrijk gegeven voor het maken van een verantwoorde keuze.

Vooraf is er een indicatie per strekkende meter met zelfs een mogelijk garantie dat het echt werkt en de katten in de tuin houdt, want als er wel een kat ontsnapt kan dat leiden tot een dure doktersrekening of erger.

Beschikbaar in verschillende systemen met een prijs-indicatie Euro 20-80 euro per strekkende meter.

Bestellingen met een kode MP2018.A krijgen een gratis levering aan huis in heel Nederland.

Wij bieden uit deze 5 katbeschermings systemen de keuze aan onze klanten want die kennen hun budget en daarnaast hun eisen en wensen. Tenslotte is iedere situatie anders en lijkt geen tuin op een andere tuin. Ook het aantal en de aard van de kitten is een belangrijk gegeven voor het maken van een verantwoorde keuze. Wel kunnen we een indicatie geven van de kosten per strekkende meter voor deze systemen alhoewel onze voorkeur uitgaat naar de duurste omdat dit het enige system is met een 100 % garantie dat er geen kat meer uit kan. Jammer voor de kat maar beter voor jouw portemonae want als er wel een kat ontsnapt kan dat leiden tot een dure doktersrekening of erger.
  
Oand 2018
Pand vanPalace4Cats na 2018
  
Safe
CatRol maakt de katten veilig en safe
  
Stand
Kattenbeveiliging – Katrol stand
  
Tiel
Tuin in Tiel met het CatRol-2 systeem