kattenbeveiliging

Informatie - is uw kat veilig en gezond?

 

 

 

Het belangrijkst als baasje vindt u dat uw kat veilig en gezond is. Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee kunt houden om te controleren of uw kat ook daadwerkelijk in een veilige omgeving is en of uw kat in een gezonde staat is:

Wij bieden dé oplossing om uw katten van alle vrijheid in het buitenleven te kunnen laten genieten, waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van uw kat. Lees hieronder meer over ons kattenbeveiligingssysteem CatRol.
Service Kattenbeveiliging CatRol van Cat Palace


Om uw kat alle vrijheid te geven in uw tuin en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de kat niet hierbuiten gaat, is het verstandig om ons katrolsysteem te gebruiken. Om uw tuin op middels het katten katrolsysteem te beveiligen zijn er twee mogelijkheden. Of u kunt een doe-het-zelf kattenbeveiligingspakket bestellen, of wij komen de kattenbeveiliging bij u thuis in de tuin monteren. In beide gevallen maken we graag vooraf een offerte aan de hand van de opgaven van uw tuin inclusief alle maten en alle hoeken. De basis hiervan is de keuze tussen het systeem met een enkele roterende balk of met een dubbele roterende balk (voor de hoogspringers en de energieke katten).

Kosten en levering kattenbeveiliging CatRol


Onze prijzen zijn excl. omzetbelasting tenzij anders is aangegeven. Omdat we met eigen import werken de betaling graag bij de order waarmee je ook direct eigenaar bent van jouw spullen en dus geen risico loopt. Wij hanteren een levertijd van 2-4 weken na ontvangst van betaling.

 

 

Ontsnappende katten? Daar een simpele en effectieve oplossing voor!

Kat op schutting

 

Deze innovatieve schuttingafscheiding zorgt ervoor dat uw tuin elegant en katvriendelijk wordt, hierdoor blijft uw kat relatief veilig in uw eigen tuin. Dit is niet zo onmogelijk als het klinkt, maar echt realiseerbaar.

 

Dit produkt kun u zelf aanleggen, maar indien gewenst kunnen wij dat ook voor je verzorgen op basis van ons uurtarief van Euro 35 excl. BTW. Als je de tuin niet zelf kunt opmeten komen we langs voor een bedrag van Euro 180 waarvan de helft in mindering op de opdracht wordt gebracht na het plaatsen van het systeem op basis van een nacalculatie.

 
 
Voor meer informatie, neem u gerust contact met ons op via email of telefoon.
 

Kattenbeveiliging.nl

 

Kattenbeveiliging.nl levert een innovatieve uitbreiding voor uw tuin dat eenvoudig aangelegd kan worden op uw bestaande schutting en stenen afscheiding. Met onze producten heeft u een goed en degelijk systeem in handen, die uw eigen kat in uw eigen tuin houdt.

De unieke beugels en roterende balken van Kattenbeveiliging/Palace4cats zorgen ervoor dat uw kat geen grip krijgt op uw tuinafscheiding. Dit eenvoudige roterende mechanisme zorgt ervoor dat uw kat geen grip krijgt om over uw schutting te klimmen.

 

De elegante en doeltreffende manier om uw geliefde kat binnen te houden …

… of ongewenste bezoekers buiten!

 

Kattenbeveiliging/Palace 4 cats …

 

dat uw kat niet gaat dwalen

 
     
 
Dit is net zo veilig als uw tuin  

Onveiligheden komen in verschillnde soorten en maten, andere katten (voornamelijk ongecastreerde volwassen dieren), onvriendelijke honden, wilde vossen en buren die niet van katten houden - en dat kun je hun niet altijd kwalijk nemen!

 

Wees niet bang maar geef uw kat de vrijheid van uw eigen tuin. Met Kattenbeveiliging / Palace-4-cats kunt u hier voor zorgen.?

 
     
 

Auto's vormen de nummer 1 bedreiging voor uw kat. Zij zijn vooral kwetsbaar gedurende de nacht wanneer ze gevangen worden door de koplampen. En zelfs overdag kan het voor uw kat onveilig zijn omdat uw kat blindelinks oversteekt vlak voor tegemoet komend verkeer. De meeste katten weten hier goed mee om te gaan, maar vele duizenden worden jaarlijks gedood of gewond door auto's.

 

Laat uw kat niet een van de doden of gewonden zijn. Geef hun een veilige tuin met een Kattenbeveiliging bescherming.

 

Het binnenhouden van katten in uw tuin heeft vele voordelen. De statistieken tonen aan dat de gemiddelde leeftijd van beschermde katten hoger is dan degene die buiten lopen. Verkeersongelukken, geweldadige ontmoeting met honden, vastzitten in schuurtjes, vechtpartijen met de katten van de buren zijn maar een paar onprettige gebeurtenissen die voorkomen kunnen worden. Ook wanneer uw kat omgaat met andere katten is de kans groter dat uw kat besmet raakt met een besmettelijke infectie of parasiet.

 

Kattenbeveiliging/Palace 4 cats biedt uw kat bescherming tegen een onveilige omgeving.

   
blaffende katten miauwen niet
 

voor deze kat is CatRol-2 (dubbel) verplicht

Of download Video: gesloten formaat: "MP4" Open formaat: "OGG"

Bovenstaand een video van een echte Houdini kat die zelfs door het kleinste gaatje wist ontsnappen. Het systeen was door de eigenaar zelf aangelegd. Op verzoek van de klant zijn wij in hun tuin gaan kijken en hebben het besluit genomen dat er een extra rol toegevoegd moest worden om het ook echt voor de 'Houdini' kat echt poesdicht te krijgen in die hoek.