kattenbeveiliging

Kattenafrastering: uw kat veilig in uw tuin!

 

 

 

Heeft u ook zo een avontuurlijke en vindingrijke kat die altijd wel uit uw tuin weet te ontsnappen? Dat is vanaf nu verleden tijd met het Katrol-systeem van Palace 4 Cats! Bij het binnen de tuin houden (of misschien juist eruit houden) van katten overwegen mensen vaak om het schrikdraad systeem aan te schaffen. Een katrolsysteem met rolbalken is in vergelijking met schrikkeldraad een stuk duurder. Dit komt omdat er meer hardware wordt geplaatst. Echter het is een zeer kwetsbaar systeem en bovendien springt de kat hier vaak gemakkelijk overheen. Kies daarom voor een katrol-systeem, lees hieronder verder voor de vele voordelen. Niet alleen buiten uw eigen tuin loopt uw kat gevaar, let ook op de Palace 4 cats, die zich wellicht in uw eigen tuin bevinden.

Kijk ook eens op onze actueel pagina met elke dag frisse ideeen, mogelijkheden en aanbiedingen.

Bovenstaand is zonder het Katrolsysteem maar let op het gedrag van katten

 

 

Katrolsysteem katten

Een katrolsysteem is in vergelijking tot het kwetsbare schrikkeldaad systeem redelijk hoog, dit komt omdat er veel hardware moet worden geplaatst. Echter, wanneer u de prijs berekend voor een langere termijn dan betaalt u slechts 0,50 tot 1 euro per dag voor een perfecte kattenbeveiliging in uw tuin! De precieze prijs is natuurlijk afhankelijk van de omvang van uw tuin.

Bovendien gebruikt u bij het schrikdraadsysteem 24 uur per dag, 7 dagen in de week stroom. Wanneer u het stroomgebruik afweegt tegen de kosten van de aanleg van een permanente kattenbeveiliging dan komt u bij een schrikdraadsysteem veel hoger uit qua prijs. Wilt u een diervriendelijke bescherming bieden voor uw katten? Bestel dan nu ons katrolsysteem en u bent gegarandeerd dat uw kat veilig is.

 

Hoe krijg ik mijn tuin poesdicht?

Stap-1, maak een keuze voor een systeem met het bijbehorende geschatte budget per meter (KEUZES)
Stap-2, maak de keuze tussen het zelf monteen of het laten monteren (geschat budget Euro 45 per meter)
Stap-3, maak het geschatte budget over op onze bank (dit is geen vaste prijs maar een redelijke indicatie (BUDGET)
Stap-4, stuur ons foto’s en een plattegrond van de tuin om een projectplan te gaan maken
Stap-5, het gekozen systeem wordt dan binnen 2-3 weken gelevert of geplaatst

 

Heeft u vragen over onze kattenbeveiliging? Neem dan contact en wij helpen u graag!

 

puntige schuttingkat op gaaspuntige schutting

Dit zijn dus niet de oplossingen!