Calculatie

De project calculator kan worden gebruikt om u een idee van de kosten te geven en om een bouwpakket voor een eenvoudige tuin te bestellen. Als u niet zeker weet hoe u uw tuin moet opmeten, kunt u ons aanvraagformulier gebruiken en ons een offerte voor u laten maken. Hoe u uw tuin kunt meten?

1. Bereken het aantal benodigde starterkits. Een starterskit bevat twee beugels, één aan elk uiteinde van een dubbelpolige beugel. Deze worden links of rechts ‘genoemd’ als je naar de palen kijkt. In het diagram weergegeven als hoek.
Bereken het aantal binnenhoeken

2. Een binnenhoek is een hoek van 90°. In het diagram weergegeven als hoek.
Bereken het aantal buitenste hoeken

3. Een buitenhoek is een hoek die 270° meet. Getoond op het diagram hoek.
Meet de lengte van elke zijde

4. Onze rekenmachine kan worden gebruikt voor tuinen met maximaal acht zijden. Voer de lengte van elke zijde in meters in. Onze voorbeeldtuin heeft vijf zijden, gemarkeerd met A-E.Project kosten calculatie

Belangrijk!

Uw omheining of muur moet minimaal 1,80 meter hoog zijn om het systeem effectief te laten functioneren.

Bij CatRol hebben we een eenvoudige maar essentiële regel waar we naar werken – de regel van 1,80 meter. De hoogte van uw hek of muur moet minimaal 1,80 meter hoog zijn om het systeem effectief te laten functioneren. Als het niet de eenvoudigste manier is om de hoogte te vergroten, is door extra latwerk toe te voegen. Bovendien moet elk plateau waar uw kat van kan springen 1,80 meter verwijderd zijn van de bovenkant van het systeem of extra bescherming hebben. Als u bijvoorbeeld een barbecue, bakken of een boom dicht bij de omheining had staan, moet u de omheining verhogen of het plateau beschermen door een overdekt gedeelte over de barbecue (of bakken) aan te brengen of bijvoorbeeld een boombescherming rond de boom.