Adres en e-mail Foto's Gastenboek Informatie Produkten Offerte Bestellen FAQ

 

kattenbeveiliging

Welkom op onze homepage!

 

 
Zo dus niet!    

 

Als je het Katrol-systeem omrekent op langere termijn kost het ongeveer (afhankelijk van de omvang van de tuin) 0,5 tot 1 Euro per dag. De aanschafprijs is relatief gezien hoog omdat er veel hardware moet worden geplaatst.

Het veelgebruikte schrikdraad systeem is daarentegen goedkoop in aanschaf en relatief snel geplaatst, maar het is een kwetsbaar systeem waarbij menig grote kat er overheen/doorheen springt.

Belangrijker is echter het feit dat zo'n systeem 24 uur per dag en 7 dagen in de week stroom gebruikt. En iedereen weet wat stroom tegenwoordig kost en het belooft niet meer goedkoper te worden. Als je het stroomverbruik uitrekent van een middelgrote tuin kom je naast de kosten van de aanleg veel hoger uit dan die ene euro per dag die Katrol kost.

Net als bij onze kattenmeubelen geldt dus ook hier dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is en dan het idee van schrikdraad voor levende dieren. Nee daar moeten wij niet aan denken. Bovendien maak je optisch van je tuin een gevangenis met al dat gaas en electriciteitsdraden.